Apa hidrogenata pentru atleti si oameni activi

apa hidrogenata

Apa hidrogenata pentru atleti si oameni activi

De ce APA este așa de importantă?

apa hidrogenata

Apa este fundamentul vieții. Viața a apărut în apă. Pentru ca organismul uman este aproximativ 70% apa, apa este cheia pentru o viața sănătoasă.

Această importanță este pusă în evidență și de faptul că un om nu poate supraviețui mai mult de câteva zile fără apă, pe când fără hrana se poate trăi mai mult.

Apa este cea mai mare sursă de energie în corpul uman.

Hidratarea reprezinta introducerea apei in celule. Celulele corpului nostru nu se ating, ele „inoata” intr-un fluid format din apa.

Mișcarea apei, înăuntrul și în afara celulelor, produce o cantitate semnificativă de energie – de aceea, unul dintre primele simptome ale deshidratării este oboseala. (Schimbă-ți apa, Schimbă-ți viața – Dr. Dave Carpenter)

Deşi nu există o doză foarte exactă recomandată, sase pahare de apă zilnic sunt considerate ca fiind un consum minim suficient pentru o bună sănătate.

Aportul hidric recomandat este de aproximativ 2500 ml/zi (cu variaţii cuprinse între 35-40 ml/kg corp/zi).

 

TU ce apă bei?

 

Este apa doar apă?  Nu toate apele sunt la fel şi apa îmbuteliată nu este atât de sănătoasă precum credeți.

Azi folosim foarte mult apa îmbuteliată, dar rareori se menționează ORP-ul (potențialul de oxido-reducere) sau pH-ul acestei ape.

ORP înseamnă că lichidul este oxidant, iar numerele negative (-) înseamnă că lichidul este antioxidant.

Reacțiile de oxidare și reducere implică un schimb de electroni.

Un ORP negativ indica un surplus de electroni – cu cât numărul negativ este mai mare, cu atât este mai mare surplusul de electroni.

Un ORP pozitiv indică instabilitate. O soluție cu ORP pozitiv este înfometată după electroni.

Majoritatea apelor imbuteliate sunt“radicali liberi” îmbuteliați.

 

Care este rolul pH-ului?

 

Termenul de “pH” se referă la “potențialul de hidrogen”, care este o unitate de măsură a concentrației ionului de hidrogen (H+). Valoarea pH-lui variază între 0 și 14, zero fiind extrem de acid, iar 14 extrem de alcalin (bazic).

Când un lichid are valoarea PH-lui 7 înseamnă că are un PH neutru, sub această valoare pH-ul este acid, iar peste această valoare PH-ul este bazic (alcalin).

De exemplu un pH de 6 este de 10 ori mai acid decât pH-ul 7 și este de 100 de ori mai acid decât un PH de 8.  Se constată astfel că o simplă schimbare a pH-ului poate fi  semnificativă.

La un pH de 7 apa are o concentrație egală de ioni de hidrogen ( H+ ) și ioni negativi de hidroxil (OH).

În ziua de azi, corpurile celor mai mulți oameni și lichidele interstițiale sunt mult mai acide decât ar trebui. Acesta este rezultatul unei diete sărace (bogată în dulciuri, băuturi răcoritoare, exces de proteine și carbohidrați rafinați), a deshidratării, stresului și poluării mediului înconjurător.

 

Apa hidrogenata pentru atleti si oameni activi

 

Apa hidrogenata este produsul ideal pentru un trup hidratat si tonifiat, pentru a aduce echilibrul in dietă, pentru a oferi energie şi a elimina toxinele.

Cronos Aqua este un produs revoluționar de preparare a apei hidrogenate.

Aceasta are rolul de a înlătura radicalii liberi, determinând un efect anti-aging, de a crește nivelul de energie din organism, de a reduce oboseala musculară și de a hidrata la cel mai înalt nivel.

apa hidrogenata

Apa hidrogenata Cronos Aqua

Realizat din sticlă de borosilicat de cea mai bună calitate, acesta integrează un procesor inteligent care recunoaște alcalinitatea apei, determinând imediat timpul necesar hidrogenării acesteia.

Recipientul se umple cu apă de bună calitate, care în aproximativ 3 minute devine apa hidrogenata. Este pur si simplu H2 dizolvat in apă.

Hidrogenul gazos (H2) este o moleculă foarte mica, aproximativ jumatate din cea de oxigen, avand potential de a circula rapid in multe locuri ale corpului nostru.

În apa normala, doi atomi de hidrogen sunt legati de oxigen (H2O), ceea ce face dificil pentru organismele noastre sa se bucure de beneficiile hidrogenului.

În apa infuzată cu hidrogen, gazul de hidrogen molecular (H2) este dizolvat in apa, creand molecule de hidrogen diatomice active care sunt accesibile rapid corpului nostru.

Pentru cele mai bune efecte asupra corpului, se recomandă a se consuma 3 căni de apa hidrogenata pe zi, cu 30 de minute înainte de fiecare masă importantă a zilei.

 

Recomandari privind consumul de apa hidrogenata

 

Dimineata, pe stomacul gol, se face igiena cavitatii bucale, după care se beau 2 pahare cu apă, ce ajută la activarea organelor interne.

1 pahar cu apă cu 30 de minute înaintea unei mese – ajută la digestie. Dacă totuşi consumati apa in timpul mesei, este bine sa ştiti ca aceasta va solidifica grasimile, iar digestia va fi foarte lenta si dificila. Se recomandă ca, in cazul cand doriti sa consumati lichide in timpul mesei, acestea să fie calde.

1 pahar cu apă înaintea unei băi – ajută la scăderea tensiunii arteriale

1 pahar cu apă înainte de a merge la culcare – preîntâmpină atacul cerebral sau infarctul

Consumul de apa hidrogenata trebuie sa fie gradual (1,5 litri/zi), pentru a permite organismului să se obisnuiască cu dieta alcalina.

De la primele pahare de apa hidrogenata consumate, veti simti imediat efectele detoxifierii, tonusul marit, energie mai multa, reglarea tranzitului intestinal.

Apa hidrogenata nu are gust, nu are miros si nu are culoare. Doar consumand vei intelege ce este cu adevarat apa hidrogenata si cum functioneaza ea!

Andreea Berecleanu are un stil de viată sănătos, iar apa imbogătită cu hidrogen ii mentine intregul organism in formă, gata pentru orice provocare.

 

Apa hidrogenata

Apa hidrogenata

Citeste AICI despre Cronos Aqua – cana care hidrogeneaza apa

 

 • -23%
  Cronos Aqua pret apa hidrogenata

  Cronos Aqua – apa hidrogenata

  0 out of 5
  • apa hidrogenata este numarul unu in inlaturarea radicalilor liberi, avand un puternic efect anti-aging, prin reducerea oxidarilor crescute care duc la o imbatranire precoce;
  • creste nivelul de energie in organism;
  • asigura hidratarea pielii si parului mentinand un aspect tanar si sanatos al acestora, unghii mai frumoase, necasante;
  • tonic fizic, scade apetitulsenzatia de foame, fiind astfel un bun adjuvant in mentinerea unei greutati corporale normale;
  • menține sistemul imunitar puternic si sanatos, ajutand la detoxifierea organismului;
  • previne demența;
  • reduce oboseala musculara;
  • prin proprietatile ei puternic antioxidante apa imbogatita este utila in tratamentul integrativ al anumitor afectiuni printre care cea mai importanta e boala canceroasa in care administrarea de antioxidanti este prioritata, diabetul zaharat de maturitate de tip 2 complicat, boala neuropatica periferica asociata bolnavilor de diabet, profilaxia tulburarilor oculare la cei bolnavi de diabet si altele.
  1,185.00 lei 912.00 lei

Share this post


  preloader