Statistici INGRIJORATOARE: 80.000 de cazuri noi/an de CANCER in Romania. Vezi solutia!

graviola cancer

Statistici INGRIJORATOARE: 80.000 de cazuri noi/an de CANCER in Romania. Vezi solutia!

Statistici INGRIJORATOARE: 80.000 de cazuri noi de CANCER anual in Romania. 

Intr-o lume dominata de stres, agitatie si alimentatie nesanatoasa, bolile grave, precum cancerul, sunt parca la ele acasa. Potrivit unor statistici, din pacate, anual in tara noastra sunt diagnosticate aproximativ 80.000 de cazuri noi de cancer. Mai crunt este faptul ca aproape 30.000 de decese sunt provocate de aceasta boala. Gaviola cancer este un remediu care inlocuieste chituitoarele citostatice.

Florian Nicula, coordonatorul Centrului de prevenire si control al cancerului de la Institutul „Prof. Dr. Ion Chiricuta” din Cluj-Napoca, sustine ca doar un caz din sase este inregistrat anual in registrele de cancer. Mai mult decat atat, potrivit medicului, numarul de imbolnaviri de cancer din ultimii 30 de ani s-a dublat.

In aceasta situatie alarmanta, conf. dr. Loreta Diana Paun, consilier prezidential pe probleme de sanatate, a declarat ca o prioritate in Romania este controlul cancerului, iar depistarea precoce si tratamentul ar putea evita decesul la o treime dintre pacienti, scrie Agerpres.

De asemenea, in anul 2012, in tara noastra, exista riscul de a face cancer inaintea varstei de 75 de ani la 23 la suta in totalul populatiei. Dintre care: 28 la suta barbati si 19,1 la suta femei.

Potrivit presedintelui Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer (FABC), Cezar Irimia, tot in anul 2012, peste 78.000 de noi cazuri de cancer apareau anual, in crestere cu aproape 4.000 fata de anul 2008, scrie Mediafax.

De asemenea, potrivit statisticilor, in anul 2012, cancerul de plamani era cel mai frecvent tip de cancer in Romania. Acesta era urmat de cel colorectal, de san, de prostata si de col uterin. Aceste date au fost mentionate in raportul Agentiei Internationale de Cercetare a Cancerului – GLOBOCAN 2012.

Cercetatorii sustin ca boala de cancer este parte a evolutiei umane.

Ce alegem: REMEDII NATURISTE vs. medicamente (Graviola cancer remediu natural)

In contextul stilului de viata dezordonat, aceasta boala crunta nu poate cruta pe nimeni. Intrebarea care se pune este urmatoarea: Cum alegem sa ne tratam? In primul rand, cel mai important este sa prevenim. In al doilea rand, natura ne este cel mai bun prieten si cea care ne poate fi alaturi atunci cand dorim sa ne intarim sistemul imunitar, atunci cand ne tratam de o boala, atunci cand dorim doar sa ne bucuram de miresmele si aromele ei imbietoare.

Medicamentele ne pot vindeca de o boala, insa ne pot imbolnavi de o alta apoi. Dr Cristian Rachitan, celebru in SUA afirma: “Niciun medicament din lume nu vindeca vreo boala, este o notiune total gresita. Un medicament compenseaza, ajuta corpul sa duca boala, dar nicidecum nu vindeca.”

Tocmai de aceea si in cazul cancerului, chimioterapia este dureroasa si periculoasa. Graviola insa, este un remediu bland impotriva cancerului; semnifica natura, sanatate, vitalitate, energie. Arborele graviola este supranumit „arborele vesnic verde”. Mai mult decat atat, datorita elementelor sale nutritive, sucul de graviola este de 10.000 de ori mai eficient decat chimioterapia.

graviola

Academician dr Ovidiu Bojor recomanda GRAVIOLA impotriva tumorilor.

Tot ceea ce contine acest copac este extrem de folositor organismului uman: radacinile, frunzele, sucul, fructele, coaja, semintele, toate la mentinerea intregului echilibru al organismului.

Ingredientul activ al graviolei este „annonaceous acetogenins”, iar datorita acestuia, arborele este cunoscut drept „cel mai puternic citostatic natural”.

Sucul si ceaiul de graviola ajuta la inlaturarea numeroaselor tipuri de cancer: cancer mamar, cancer prostatic, cancer de colon, cancer uterin si cancer testicular, carcinom pancreatic, pulmonar, cancer hepatic.

Dovada a eficientei acestui arbore stau numeroasele marturii ale oamenilor bolnavi de cancer care au reusit sa infranga boala.

Comanda acum Graviola cancer – remediu natural

Graviola cancer este cel mai puternic tratament natural impotriva cancerului descoperit pana in prezent.

Graviola a inceput sa fie cercetata sistematic inca din anul 1940. Mai exact, trei studii au certificat actiunea antitumorala a acestui arbore in 1990. Mai mult, alte patru studii din 1998 au certificat din nou actiunile antitumorale, antivirale si anticancerigene ale acestui arbore.

De asemenea, in 1997 Universiatatea Purdue din USA a facut public un amplu studiu care certifica aceleasi calitati anticancerigene. Potrivit studiului, graviola blocheaza sursele de energie ale celulelor cancerigene, distrugandu-le. Aceeasi cercetatori de la Universitatea Purdue din SUA au demonstrat faptul ca din 14 tipuri de acetogene, 13 sunt mai eficace contra cancerului mamar decat medicamentele standard administrate.

Linus Pauling, PhD, este singurul dublu laureat al Premiului NOBEL. Impreuna cu Dr. Ewan Cameron, Linus Pauling a demonstrat ca pacientii care iau in jur de 10 grame vitamina C zilnic traiesc in medie de 10 ori mai mult decat alti pacienti prin chimioterapie. Dr. Avram Hoffer a imbunatatit tratamentul, reusind prelungirea cu pana la 16 ori a pacientilor ce iau aceasta vitamina.

„Cu utilizarea adecvata de vitamina C pentru cancer am putea reduce rata de deces cu 75%. Probabil ca este intelept pentru fiecare pacient cu cancer, pentru a primi vitamina C”, a declarat dr. Linus Pauling. Graviola cancer este insa un miracol al naturii.

Medicii si specialistii nu sunt singurii care demonstreaza beneficiile arborelui graviola. Marturiile oamenilor care sufereau de cancer si care au reusit sa infranga boala sustin proprietatile „elixirului”.

Combinatia Graviola cancer-Turmeric sporeste capacitatea organismului de a lupta impotriva dezvoltarii si extinderii celulelor canceroase.

TURMERICUL–condimentul medicament inhiba proliferarea celulelor din tumori, scade inflamatiile, opreste procesul de transformare a celulelor normale in celule canceroase, inhiba sinteza unei proteine care pare a fi instrumentul formarii de tumori.

Totodata ajuta corpul sa distruga celulele canceroase, astfel ca acestea sa nu se mai raspandeasca in corp, ajuta la prevenirea dezvoltarii de vase de sange suplimentare care sa alimenteze celulele canceroase, fenomen cunoscut sub numele de angiogeneza.

Share this post


  preloader