Graviola elixirul naturii impotriva cancerului

Graviola elixirul

 Graviola elixirul naturii impotriva cancerului

Graviola elixirul vietii. Povestea impresionanta a unei mame care a reusit sa infranga boala crunta cu ajutorul sucului pasat de graviola

Graviola elixirul care sustine calitatea vietii. In natura, omul poate gasi toate resursele de care are nevoie pentru a creste si a se dezvolta frumos si sanatos. Graviola este unul dintre aceste minuni naturale, este mana de ajutor a naturii impotriva unei boli crunte si chinuitoare, cancerul.

Este bine stiut faptul ca tratamentul cu citostatice este extrem de dureros, un tratament ce sterge pana si de pe cel mai dur si puternic chip orice urma de zambet, orice rid al expresiei fericirii. Graviola este un remediu oferit de natura, un remediu care actioneaza bland cu organismul uman atat de pretios.

Graviola elixirul vietii in lupta cu cancerul. Marturiile emotionante ale unei mame

Simona este mama a doi copii si o sotie iubitoare. Viata sa a luat o intorsatura teribila pe data de 5 iunie 2013. Parea a fi o noua zi, o zi normala. Brusc, insa, totul s-a schimbat. A facut o hemoragie puternica. Nimic, niciun simptom, nicio stare nu prevazuse ceea ce urma sa se intample. A ajuns de urgenta la spital, i s-au facut investigatii, insa diagnosticul i-a cutremurat lumea: neoplasm rectal hemoragic cu metastaze. O secunda si totul se schimbase radical.

Medicii i-au spus ca trebuie operata urgent, apoi va trebui sa faca chimioterapie si radioterapie, altfel poate muri in doar cateva zile.

Erau ca niste spini toate aceste cuvinte, o intepau in inima si ii rasunau ca un ecou in minte. Nu era viata ei, parca traia drama unui personaj de film.

Dupa un lung sir de intrebari, de frici, de stari depresive, de groaza, de panica, Simona a hotarat sa nu se opereze, ci sa caute o alternativa.

A cerut parerea altor medici, a facut din nou investigatii. I s-a prescris tratament 3 saptamani cu Xeloda – 40000 mg/zi. Acest medicament este recomandat pacientilor cu cancer de colon in stadiul III. De cum a urmat acest tratament, a inceput sa se simta rau si sa aiba greturi. Dupa 2 saptamani a intrerupt tratamentul. Nu putea crede ca toata perioada aceasta chinuitoare provocata de medicamente avea sa o vindece.

Fiind o femeie credincioasa, Simona s-a rugat mereu si a cautat alte si alte variante care sa o scape din ghearele cancerului.

Intamplarea a facut ca sa ajunga in Romania un leac minunat al naturii: graviola elixirul vietii impotriva cancarului.

Simona a inceput sa bea acest suc natural. De asemenea, a inceput sa urmeze si un regim vegetarian, cu sucuri de legume si fructe, ceaiuri din plante.

Cu incredere si hranita de energia naturii, Simona a continuat acest obicei de a bea graviola suc „cu dragoste”.

Graviola nu este „un tratament de urmat”, este un prieten bland care ne protejeaza si ne intareste organismul pentru a lupta impotriva unei boli ce parea a fi necrutatoare.

Cu timpul, tumora a inceput sa se micsoreze, iar in doar cateva luni tot ce a ramas a fost o mica cicatrice alba. (sursa vindecare-cancer)

Elixirul Graviola nu este doar un fruct, este acel fruct care este de 10.000 de ori mai eficient decat chimioterapia.

Potrivit Psichology Today, care citeaza un studiu efectuat de catre National Cancer Institute, in anul 1979, asupra plantei graviola, frunzele si semintele acesteia s-au dovedit a fi extrem de eficiente in distrugerea unor tipuri de celule canceroase din organismul uman. Si alti cercetatori au descoperit ca extractul de graviola suprima gena care cauzeaza cancerul mamar. (sursa garbo.ro)

Natura ne iubeste si este prietena noastra. Ea ne ofera tot ce avem nevoie pentru a trai in armonie. Elixirul Graviola este dovada legaturii dintre natura si om.

Citeste si:

Victoria fructelor si legumelor impotriva cancerului

http://biosinergie.ro/graviola-copacul-sanatatii-tale/

Un mesaj nou de la un om salvat de cancer cu ajutorul sucului de GRAVIOLA

Share this post


  preloader