Graviola suc – un ajutor în lupta cu cancerul

Graviola Soursop Guanabana pret cancer tratamet

Graviola suc – un ajutor în lupta cu cancerul

Graviola Soursop Guanabana (Graviola pret)

În Brazilia este cunoscut sub numele de Graviola, în Spania i se spune Guanabana, iar Soursop este denumirea în limba engleză.

Acestea sunt denumiri ale copacului care nu ar trebui să lipsească din nicio curte, acolo unde clima îi permite, având în vedere calitățile  anticancerigene ale fructului. (Graviola pret)

Fructul galben-verzui este mare, moale la atingere doar cand este copt. Pulpa este albă, cremoasă, dulce, suculentă si conține semințe negre si mari. Semințele sunt toxice și trebuie îndepărtate înainte de a ingera pulpa. Aroma a fost asemănătoare cu ananasul sau banana, o aromă unică, placuta.

Graviola Soursop Guanabana a intrat în atenţia tuturor, de la oameni de ştiinţă până la nutriţionişti şi persoane pasionate de viaţa sănătoasă, datorită capacitatii de a lupta cu cancerul.

Rezultatele cercetărilor au demonstrat potenţialul important pe care il are Graviola pentru viitorul medicinei.

Cercetările de la Universitatea din West Lafayette, Facultatea Farmaceutica demonstrează că acetogenele anionice din Graviola stopeaza creșterea tumorilor de cancer și protejează organismul împotriva dezvoltării celulelor canceroase.

Curață tot ce inseamna celula nespecifică corpului uman. Graviola suc tine loc de chimioterapie.

Poate fi considerată o chimioterapie naturală deoarece conține substanta Adriamicina, substanța care se foloseste frecvent in chimioterapia de sinteza, numai că aici este in stare naturală.

 

Cancerul este o boală complicată care apare atunci când celulele maligne se dezvoltă și se proliferează în organism.

Poate fi cauzată de un defect al genelor sau de poluanți care există în mediul înconjurător, inclusiv pesticide, fum de țigară și radiații solare, potrivit dr. Georges M. Halpern – medic și autor al „Ciuperci Medicale: Remedii antice pentru afecțiuni moderne ” .

Cauzele care se acumulează de-a lungul vieții stau in organism intre 1 an si 12 ani. Ele se pot declansa in acesta perioada in funcție de oameni, in funcție de modul de a gandi, in funcție de situațiile care intervin in viața lor, in funcție de modificarile si transformarile pe care le sufera oamenii pe parcursul vieții lor.

Tratamentele convenționale pentru cancer includ intervenții chirurgicale dureroase, radiații și chimioterapie.

Tratamentele cu Graviola Soursop Guanabana au fost direct legate de prevenirea cancerului și de reducerea dimensiunii tumorilor, fiind deja asociate pozitiv cu tratamentul cancerului de sân, pancreatic, prostată și pulmonar, fie administrat indiviual, fie impreuna cu medicamentele convenționale.

 

Graviola Soursop Guanabana pret cancer tratamet

Graviola Soursop Guanabana pret cancer tratamet

Graviola Soursop Guanabana – Graviola suc actionează numai asupra celulelor bolnave si afectate ale organismului, nu si asupra celor sanatoase cum se intamplă cu chimioterapia de sinteză.

 

Chimioterapia de sinteza acționează asupra intregului sistem de celule, atat cele bolnave cat si cele sănătoase. Graviola Soursop Guanabana, in schimb, actionează doar pe celula inflamată sau pe celula care nu este specifică corpului omenesc.

Cum, de multe ori, tratamentele anticancerigene ii lasă sleiți de energie, oamenii apelează la medicina alternativă care nu are efecte secundare.

Este si cazul doamnei Rodica H. din Cluj, in varsta de 59 ani, anunțată intr-un „mod rece” ca are carcinom uroterial papilar (cancer la vezica urinară). A avut sansa sa fie informata despre Graviola suc chiar de catre o prietenă – medicul de familie.

După o saptămană de administrare a sucului de Graviola, au disparut infectiile urinare. După doua luni, in urma controlului medical, s-a constatat că au disparut fibroamele si chisturile ovariene, avea o stare bună, simtea ca are energie si unghiile nu mai erau casante.

Dupa o cura de trei luni cu Graviola, nu au mai aparut celule cancerigene, imunitatea a crescut, starea fizica a dansei este bună, nelasand nicio urmă de boală sa ii altereze psihicul.

CITESTE SI MESAJUL unui om salvat de cancer cu ajutorul sucului de GRAVIOLA

 

Terapeut Loredana D. recomandă acest produs nu doar persoanelor care au aceste afecțiuni, ci si profilactic, cel putin trei luni pe an. Nu stim in corpul nostru care sunt cauzele ce pot declansa o boala.

Domnul Feri M din Deva, in varsta de 63 ani, diagnosticat cu hepatocarcinom cu acumulare de lichid in cavitatea abdominala (Ascita), prezenta o marire a abdomenului, nu se mai ridica din pat si saptamanal avea o intervenție de paracenteza evacuatorie = scoaterea lichidului din abdomen cu acul – (8 litri saptamanal).

După o saptamană in care a consumat Graviola suc nu a fost nevoie de această intervenție.

A urmat tratamentul cu Graviola timp de patru luni si este un om care isi poate desfasura activitațile zilnice independent de ajutorul celor din jur.

Profesor asoc. dr. Corneliu Moldovan, directorul Institutului National pentru Medicina Complementara si Alternativa “Prof. Dr. Florin Bratila” recomanda GRAVIOLA impotriva cancerului. 

Pentru a combate durerea, te sfatuim sa bei suc de Graviola de doua-trei ori pe zi. Completeaza acest obicei cu alte alimente sanătoase si diverse practici relaxante.

Ovidiu Bojor este un renumit farmacist si fondator al Fitoterapiei moderne in Romania. Cunoscand acțiunea plantelor, recomandă Graviola impotriva cancerului.

 

CITESTE SI Cum a reusit un barbat sa isi vindece sotia de cancer cu un leac natural. Medicii au ramas uimiti de acest citostatic graviola

 

Graviola suc si-a demostrat eficiența, insa este important sa discuti orice detaliu cu terapeutul si sa modifici regimul de viața. Este bine sa fii informat asupra potențialului Graviolei in combaterea bolilor si sa cauți sau sa soliciți opinii pentru a administra tratamentul corect.

 

Citeste si

GRAVIOLA JUICE, sustinuta in medicina romaneasca. Iata ce beneficii aduce sanatatii

GRAVIOLA arborele vesnic verde. Parerea medicilor despre FRUCTUL care distruge toate tipurile de cancer

 

 

Share this post


  preloader