Graviola – copacul sanatatii tale!

Graviola suc natural

Graviola – copacul sanatatii tale!

GRAVIOLA SUC NATURAL. Cel mai bun chimist al lumii, care ne-a oferit copacul Graviola, este natura insasi !

Printre plantele minune de pe Pamant este si Graviola, un arbore vesnic verde care creste in zonele tropicale si subtropicale.

Graviola suc natural a devenit recent popular în Occident, dar are o istorie lungă în remedii din plante vechi și tratamente traditionale in zonele in care creste acest arbore.

Acum e cunoascuta in intreaga lume datorita calitatilor revolutionare, curative si regenerative pentru intreg organismul uman.

Graviola suc natural

Graviola suc natural

Exista numeroase dovezi care certifica proprietatile acestei plante, vezi marturii ale persoanelor tratate cu acest produs http://biosinergie.ro/un-mesaj-nou-de-la-un-om-salvat-de-cancer-cu-ajutorul-sucului-de-graviola/

 

Graviola suc natural

Terapeutul Loredana D. considera  Graviola “un produs de la Dumnezeu, o lumina, care intra in organism si aduce lumina. Curata tot ce inseamna celula nespecifica corpului uman. ”

Graviola suc natural tine loc de chimioterapie. Poate fi considerata o chimioterapie naturala deoarece contine substanta Adriamicina, substanta care se foloseste frecvent in chimioterapia de sinteza, numai ca aici este in stare naturala.

Graviola suc natural actioneaza doar asupra celulelor bolnave si afectate ale organismului, nu si pe cele sanatoase cum se intampla cu chimioterapia de sinteza. Chimioterapia de sinteza actioneaza asupra intregului sistem de celule, atat cele bolnave cat si cele sanatoase. In schimb,  acest produs actioneaza tinta doar pe celula inflamata sau pe celula care nu este specifica corpului omenesc.

In multe cazuri, cancerul dezvolta rezistenta la chimioterapie. Acest fenomen s-a observat la cancerul de colon, unde celula canceroasa reuseste sa respinga tratamentul cu ajutorul Glicoproteinei-P inainte sa fie distrusa de chimioterapie. Pentru a face acest lucru celulele canceroase au nevoie de o cantitate foarte mare de energie. Fitochimicalele din Graviola continua atacul asupra celulei canceroase mult mai mult timp, astfel ca celula canceroasa isi epuizeaza energia, pe cand efectul chimioterapeutic al Acetogeninelor nu se diminueaza, ducand la distrugerea completa a celulei canceroase.

Graviola suc natural este un citostatic natural in cancerul mamar, prostatic, carcinom pancreatic si pulmonar. In plus, inhiba virusul de hepatita B si cancerul hepatic.

Studii medicale realizate de-a lungul a mai multi ani de cercetari au descoperit ca Graviola are un aport foarte important in cresterea gradului de imunitate a organismului (care poate fi slabit de o multitudine de factori, printre care si tratamentele chimioterapeutice). Astfel, Graviola este utilizata pentru a lupta impotriva infectiilor grave, ca intaritor al sistemului imunitar, anti-cancerigen superior, citostatic in adenom de prostata, renal, cancer colo-rectal, carcinom pancreatic, hepatic, testicular, mamar si pulmonar.

Terapeutul Loredana D l-a tratat pe. Mihai (persoana publica din Mioveni) de cancer de pancreas – primul om din Romania care a luat Graviola suc in stare pura. Cum a venit lotul, i s-a trimis la Spitalul Fundeni, unde era internat si urma sa fie operat.

Medicii, dupa ce l-au deschis, au constatat ca toate organele erau in stare de metastaza, nu au putut sa faca nimic, l-au inchis inapoi si au spus familiei ca mai are de trait 3 luni de zile maxim. Acest lucru se intampla in 2013.

Dupa 6 luni de consum Graviola suc, markerii tumorali au scazut, tumora din pancreas s-a diminuat mai mult de jumatate.

Medici care l-au operat au ramas uimiti de evolutia lui, de faptul ca analizele erau modificate. In acel moment Mihai a semnat ca nu doreste chimioterapie. Doctorii au fost foarte sceptici si i-au spus “esti foarte tanar si nu ar trebui sa renunti la chimioterapie, viata ta e in pericol si ar trebui sa accepti sa faci chimioterapie”

Mihai este printre noi si astazi si este o dovada vie pentru tot orasul Mioveni. Este o persoana publica si toti au ramas uimiti de ceea ce s-a intamplat. Bineinteles, nu a insemnat ca a luat decat suc de graviola si restul lucrurilor le-a lasat asa cum au fost si pana atunci. Si-a schimbat tot stilul de viata, astfel :

In primele 6 luni de zile nu a consumat proteina animala, a eliminat tot ce inseamna branza, carne, oua, lapte. A consumat proteine vegetale. Cu alte cuvinte, si-a schimbat obiceiul si maniera de a consuma alimente.

A schimbat putin si credintele. A gasit motivatia DE CE trebuie sa lupte cu boala. Avea doua fete acasa si o minune mica care era pe drum. S-a nascut si cea de-a treia fetita, iar videcarea a venit din interior. Si-a dorit atat de mult sa lupte pentru viata, incat a reusit!

Multi am urmat tratamente care ne-au “otravit”, insa unii dintre noi am realizat ca intoarcerea la natura ramane cea mai buna alegere!

Un alt caz tratat cu Graviola de terapeutul Loredana D este cel al unei persoane cu hepatitei C care folosea interferon.

Graviola suc natural a fost administrat in prima faza, in acest caz,  in paralel, minim 3 luni. Dupa aceasta perioada, in urma analizelor se pot constata anihilari ale virusului hepatic.

Se mai pot administra: Zeolit, Turmeric si Noni.

Graviola suc natural se poate utiliza sub forma de cataplasma pentru ranile externe. Aplicati cataplasma de 4-5 ori pe plaga, iar a doua zi zona va fi vizibil insanatosita. Asa se poate remarca cat de eficienta este Graviola la interior, daca pe exterior actioneaza asa repede.

Persoanele care au consumat suc de Graviola si au aplicat cataplasme cu Graviola au grabit procesul de vindecare.

Ceaiul de Graviola vindeca din interior, 1 – 3 cani pe zi, administrat pe perioada scurta de maxim 2 luni ne vindeca organismul de celulele bolnave.

Nu trebuie sa ajungem in aceste situatii critice, putem preveni iar recomandarea pe care ne-o face Terapeutul Loredana D. este de a administra profilactic Graviola, macar 3 luni de zile pe an. Nu stim in corpul nostru care sunt cauzele ce pot declansa o boala.

Cauzele care se acumuleaza de-a lungul vietii stau in organism intre 1 an si 12 ani. Ele se pot declansa in acesta perioada in functie de oameni, in functie de modul de a gandi, in functie de situatiile care intervin in viata lor, in functie de modificarile si transformarile pe care le sufera oamenii pe parcursul vietii lor.

Intotdeauna boala este un avertisment, este un indicator al greselilor noastre. Atunci cand esti bolnav trebuie sa te intrebi sau sa realizezi ca ceva s-a intamplat, ceva trebuie schimbat.

Orice boala se poate trata, dar nu orice om! Pentru ca trebuie sa schimbam multe in viata noastra, mai intai trebuie sa gasim motivatia pentru care trebuie sa luptam cu noi, apoi cu boala. Rezultatele nu intarzaie sa apara daca crezi cu adevarat in ceea ce faci. Decizia de a influienta sanatatea iti apartine!

Concentreaza-te pe sanatatea personala, in ciuda tuturor lucrurilor care se pot intampla in jurul tau!

 Articole similare:

http://biosinergie.ro/gandurile-tale-te-pot-imbolnavi/

Suc Graviola Juice 100 % Natural fruct pasat anticancer

CEAI GRAVIOLA – ceai din frunze de Graviola (50g)

Un mesaj nou de la un om salvat de cancer cu ajutorul sucului de GRAVIOLA

Share this post


  preloader