-25%
Ceai Blue Immunity

Ceai Blue Immunity – 20 pliculete 1,5g

24.00 lei 18.00 lei

  • Sanatate din “farmacia” naturii
  • Stimuleaza si creste imunitatea
  • Sustine calitatea vietii

Stoc epuizat

  • Descriere

Descriere

Ceai Blue Immunity

Ceai Blue Immunity. Sistemul imunitar este un mecanism complex care asigura sanatatea organismului si ne apara de orice posibil pericol din mediu, ca infectiile provocare de virusuri, bacterii, ciuperci, paraziti etc. Studiile de specialitate implica sistemul imunitar si in apararea anticanceroasa.

In anumite situatii, imunitatea poate sa scada, fie in cazul in care sistemul imunitar este impiedicat sa functioneze normal din cauza productiei insuficiente de anticorpi sau celule imunitare), fie atunci cand este “ocupat” cu un alt potential pericol pentru organism.

Factori care duc la scaderea imunitatii sunt:

– Stresul – unul dintre cei mai frecventi factori ce scade imunitatea; – Starea psihica: depresia, anxietatea, grijile, etc.; – Sedentarismul – sportul creste imunitatea; – Oboseala – somnul – orele prea putine dormite; – Dieta saraca in fructe si legume, dar bogata in grasimi si zahar;

– Temperatura – schimbari ale temperaturii exterioare mari – diferenta mare de grade interior / exterior,noapte / zi – toamna, iarna si primavara – Unele infectii din organism; – Anemia; – Boli de sange; – Varsta inaintata – “imbatranirea” mecanismelor de aparare; – Afectiuni ale sistemului imunitar.

Ceaiul BLUE IMMUNITY

–   Stimuleaza si creste imunitatea

–   Reduce disconfortul asociat stărilor gripale (febră, secretii nazale, iritatii ale faringelui si amigdalelor, tuse, dureri osteo-musculare)

–   Asigură un efect antiseptic la nivelul aparatului respirator.

–   Creste rezistenta organismului la raceli si alte afectiuni respiratorii

–   Sporeste vitalitatea in timpul afectiunilor gripale, raceli

Mod de preparare Ceai Blue Immunity:

Se pun 1-2 pliculete de ceai intr-o cana de sticla sau ceramica. Se fierb 250 ml de apa. Apa fiarta se toarna apoi in cana peste frunzele pisate. Se acopera si se lasa sa infuzeze 2-3 minute. Se recomanda pentru indulcire:miere, stevie, sirop de agave sau mesteacan.

Utilizarea recomandata:

Pentru crestera imunitatii, preventiv / profilactic:

infuzie din 1 doza la 250 ml apa calda: 1-2 cesti / zi

  preloader