Cumpara-ti cu viata doar fericire adevarata!

Viata fericire adevarata creier Laminine

Cumpara-ti cu viata doar fericire adevarata!

Cumpara-ti cu viata doar fericire adevarata!

Nu cred ca exista pe lumea asta vreun om care sa nu isi doreasca sa fie mai fericit decat este!

Ce ar fi sa ne imaginam ca suntem sanatosi ca la 20 de ani, pentru ca asa vom ajunge la 80 de ani, daca vom avea grija de viata si sanatatea noastra si a semenilor nostri. In adancul sufletului, asta ne dorim cu totii, sa fim fericiti.

Imagineaza-ti ce s-ar intampla daca toata lumea ar recunoaste ca problema vine doar din mintea sa! Acesta ar fi un nou inceput! Nu ar mai lasa fericirea sa ii scape printre degete!

Multi isi sacrifica sanatatea si familia ca sa “reuseasca”, sa atinga succesul financiar.

 

Chiar merita efortul?

La supermarket nu platesti cu bani, platesti cu viata. Cu timp din viata, petrecut muncind. Cu sanatatea ta, consumata in stres si munca.

In mod paradoxal, cel mai bun lucru pe care il poti face ca sa iti pastrezi corpul tanar si puternic e sa te ingrijesti de mintea ta, sa o protejezi de suferinta, de ganduri rele, de neincredere, de o viziune gresita asupra lumii.

Procesul de imbatranire e strans legat de gandurile rele. Asta inseamna ca de cate ori esti furios, iritat, invidios, ceva se sufoca in corpul tau, inima mai slabeste putin, un rid se adanceste, un fir de par alb apare etc.

Prin urmare, scopul nostru este sa constientizati pericolul pentru a putea lua masuri in cunostinta de cauza si a nu va distruge organismul, lasand emotiile negative sa puna stapanire pe corp si pe minte. Mintea trebuie sa iti fie limpede, chipul senin, respiratia regulata, iar inima sa iti bata normal.

 

 

Puternic si sanatos este acela care reuseste sa se stapaneasca pe sine!

Daca ai un corp sanatos, mintea ta este mai limpede; daca ai mintea mai limpede, castigi mai mult.

Banii in sine nu sunt lipsiti de valoare, daca nu poti sa te bucuri pe deplin de ei cu aceeasi energie din tinerete.

Practic, tu nu muncesti pentru bani, ci muncesti pentru fericirea ta, cea adevarata. Aceea care inseamna ca atunci cand programul s-a terminat, sa nu te arunci in supermarket sau in mall si sa umpli cosuri si plase, ci sa te arunci cat mai repede acasa in bratele oamenilor dragi. Gandul de bunatate plina de iubire, de a-i ajuta pe altii, te ajuta pe tine sa primesti o doza mare de fericire.

Si cum viata este foarte scurta, iar numarul anilor de activitate este limitat, poate ar merita sa castigi mai putin, daca asa ai putea sa faci ce simti ca este cu adevarat important.

 

Cumpara-ti cu viata doar fericire adevarata!

Nu-ti mai cumpara cu viata doar surogate de fericire in cosul plin din supermarket. Rezerva-ti timp din viata sa il petreci cu oamenii dragi.

Masini, case, haine, toate astea nu se cumpara cu bani, ci cu viata. Care apoi doare al naibii c-a trecut. Ca a trecut fara o imbratisare, un sarut, un suflet cald alaturi, un copil.

Priveste in urma si daca constati cu satisfactie ca ai facut cele mai importante lucruri, ai luat cele mai bune decizii, atunci te vei considera implinit. Vei constata ca toate au avut un rost.

 

Nu lasa bolile sa iti invadeze trupul si mintea!

 Sanatatea nu inseamna doar absenata bolilor, ci si starea de bine, de fericire

De cele mai multe ori, bolile de care suferi ti se citesc pe chip. Bolile sunt un semn ca ceva nu a fost facut corect, iar aflarea cauzei/intelegerea ei duce la rezolvarea problemelor fizice, mentale si emotionale. Si cum creierul este principalul motor, va recomandam sa va protejati creierul antrenandu-l sa gandeasca pozitiv, razand cu pofta si ascultand muzica. Cine a inteles ceva din natura functionarii creierului si mintii nu mai poate privi vreodata lumea in acelasi fel!

O viata plina de sens si implinire, e o viata fericita! Oare aceasta sa fie adevarata viata pe care o meriti si tu?

 

Citeste:

Laminine – supranumit ” Minunea vietii”

Alimentatia corecta – remediu pentru majoritatea bolilor

Viata sanatoasa fara stres – legenda sau realitate?

Share this post


  preloader