ZEOLIT pret – Boli prevenite cu ajutorul zeolitului

Zeolit pret cancer metale grele

ZEOLIT pret – Boli prevenite cu ajutorul zeolitului

Zeolit pret Zeolitul este un mineral aluminosilicat format cu milioane de ani în urmă din interacțiunea dintre lava fierbinte emisă de către vulcani și apa de mare.

Zeolitul este un mineral care contine 4 substante esentiale si vitale organismului nostru: calciu, magneziu, potasiu si sodiu. Zeoliții sunt minerale rare încărcate negativ, proptietate unică în regnul mineral.

Numele de zeolit a fost dat de către mineralogul suedez Axel Frederik Cronstedt în 1756. Denumirea de „zeolit” provine din combinarea cuvintelor grecești „zeo”= a fierbe și „lithios”= piatră, însemnând „piatră fierbinte”, datorită faptului că zeoliții eliberează apă dacă sunt încălziți.

 

Proprietati zeolit pret

Zeolitul si-a confirmat calitatile abia in urma exploziei de la Cernobil cand a avut loc cel mai mare accident nuclear din istoria umanitatii.

Urmare a contaminarii populatiei cu emisii radioactive de la centrala atomica, cazurile de cancer si leucemie au crescut.

Proportiile dezastrului au fost atat de mari, incat medicii sovietici au fost nevoiti sa apeleze la rezerva de zeolit , pregatita pentru decontaminarea radioactiva a corpului uman in eventualitatea unui razboi atomic. Acest mineral actioneaza ca un adevarat magnet care atrage si scoate din organism metalele grele si materialele radioactive.

Zeolitul se ataseaza de celulele canceroase (care au o sarcina electrica diferita de cea a celulelor normale) distrugandu-le, stimuleaza productia de celule ale sistemului imunitar, induce moartea programata a celulelor maligne, blocheaza receptionarea semnalelor de crestere de catre tumori.

Elimina tot ce inseamna reziduuri. Zeolitul curata si grasimile pe care corpul le acumuleaza. Iar omul, intr-o viata, acumuleaza intre 20-30 de kg de toxine. Ia ganditi-va ce inseamna aceste kg pe care le purtam cu noi zi de zi, an de an pentru tot restul vietii.

Tipul acesta de zeolit foloseste nanotehnologia si are forma unui fagure de miere.

Este un detoxifiant care ar trebuie folosit minim 3 luni de zile pe an. Asa cum ne spalam exteriorul in fiecare zi, trebuie sa ne spalam si interiorul nostru. Nu conteaza anotimpul in care doriti sa incepeti o cura de detoxifiere cu zeolit.

Mai mult, s-a descoperit ca zeolitul actioneaza favorabil si in multe alte afectiuni, cum ar fi infectiile virale sau bacteriene, bolile intestinului, bolile stomacului, diabetul etc.

 

Afecţiunile în care zeolitul are o deosebită eficienţă

 

* Intoxicatia cu metale grele – se refera la plumbul, manganul, mercurul, cadmiul etc. care ajung in organismul nostru datorita poluarii apei, aerului si alimentelor.

Iar consecintele intoxicatiei cu metale grele sunt boli din cele mai diverse, de la cele ale sistemului nervos, la cele de metabolism sau tumorale. Pentru prevenirea acestor afectiuni se recomanda cura, tinuta vreme de 60 de zile, cu zeolit, din care se iau cate sase capsule pe zi.

Zeolitul este numit de catre oamenii de stiinta si „capcana de metale grele”, deoarece scapa organismul de aceste toxine, prinzandu-le in structura sa moleculara, fiind apoi eliminat impreuna cu ele prin scaun.

* Intoxicatia cu pesticide – aceste substante ajung in organismul nostru in primul rand prin hrana.

Mai ales in Romania, unde in ultimul deceniu s-au importat fara discernamant si fara scrupule legume, fructe si carne imbibate cu pesticide, provenite din tari non-UE, unde nu sunt respectate nici un fel de norme, intoxicatia cu pesticide este o problema reala.

Aceste substante chimice, folosite pentru cresterea productivitatii agricole, ajunse in organismul uman, produc in scurt timp afectiuni alergice, scad imunitatea, cresc riscul de afectiuni tumorale.

Cura cu zeolit pret, din care se iau cate sase capsule pe zi, in cure de 30 de zile, urmate de 10 zile de pauza, este un mijloc de interventie rapid, eficient, dar nu suficient.

In timpul si dupa cura cu zeolit, este absolut necesar si ca alimentatia sa fie cât mai „curata”, consumandu-se fie hrana certificata biologic, care a aparut si la noi in tara, fie din mica agricultura autohtona, unde invazia de chimicale este înca foarte limitata.

* Intoxicatie cu xenoestrogeni – este un cuvant compus, provenind din grecesul „xenos”, adica strain si „estrogen”, adica hormon feminin, fiind vorba asadar de hormoni feminini straini ajunsi in organismul uman.

Acesti hormoni sunt cu totii sintetici si provin din: concentratele cu care sunt dopate animalele in crescatorii, pesticidele cu care sunt tratate culturile agricole, anticonceptionalele de toate felurile, produsele cosmetice ce contin conservanti si alti agenti chimici de sinteza, plasticul din peturi si din diferitele vase in care se depoziteaza apa sau hrana.

Xenoestrogenii au fost identificati drept o sursa majora de aparitie a sterilitatii la femei si barbati, explicand in buna masura explozia de cazuri de infertilitate din ultimele doua decenii. Si acesti xenoestrogeni pot fi eliminati cu ajutorul zeolitului. Se tin cure cu o durata de 90 de zile, timp in care se iau cate sase capsule pe zi, pe stomacul gol.

* Boala canceroasa – administrarea zeolitului s-a dovedit a fi extrem de benefica pentru prevenirea bolii canceroase, dar si a bolilor tumorale in general.

Pentru aceasta capacitate de preventie, „vinovata” este in primul rand calitatea extraordinara a zeolitului de a scoate din organism substantele cu potential cancerigen. Insa acelasi zeolit are si efect imunostimulator (ajutand organismul sa elimine din start celulele maligne), precum si efecte antitumorale directe. Pentru prevenirea cancerului se recomanda cate doua cure pe an, ambele a cate 60 de zile, timp in care se administreaza cate sase capsule pe zi – conf dr Catalin Luca

* Iradiere

Zeolitul este, cel putin pana in prezent, cel mai eficient remediu pentru decontaminarea radioactiva a organismului. Se recomanda cura de trei luni, timp in care se iau cate opt capsule  de zeolit pe zi, pe stomacul gol, de preferinta seara, inainte de culcare.

* Gastrita hiper-acidă și ulcerul gastric

* Guta – elimina acumulările de uree din organism 

* Hepatita virala de tip C

* Infecțiile intestinale, diaree

 

Mod de administrare zeolit pret

In primele 3 luni de zile cate 6 capsule/zi, dupa care reducem la 4 capsule /zi timp de un an de zile (in functie de afectiune). Dupa un an de zile sunt suficiente 2 capsule/zi.

Pentru detoxifierea cat mai rapida cu zeolit,  se consuma o cantitate de cel putin 2 l de apa zilnic și multe sucuri proaspete de legume (mai ales de morcov, de pătrunjel, sfecla, țelină, varza), cure de clorofila (frunze de pătrunjel, leuștean, țelină, urzică), cereale fierte și mixate (hrișcă, grâu, ovăz, hrișcă).

 

Contraindicatii zeolit pret

Conform FDA, agenția americană pentru controlul hranei și al medicamentelor, administrarea internă a zeolitului este considerată a fi fără riscuri pentru sănătate. De asemenea, în practică nu au fost observate efecte adverse la administrarea acestui mineral.

Administrarea zeolitului este contraindicată celor care iau medicamente pe baza de litiu și de alte metale (Ex medicamente pentru sistemul nervos), deoarece zeolitul va ajuta la eliminarea promptă a acestora din organism, nelăsându-le sa își exercite acțiunea terapeutică.

Nu se cunosc efectele zeolitului asupra femeilor însărcinate sau care alăptează.

Concentratia per capsula este de 510 mg, zeolit micronizat pur (crinoptilolit). zeolit pret

 

Share this post


  preloader