ZEOLIT protect mineral detoxifiant – 250 capsule

ZEOLIT protect mineral detoxifiant – 250 capsule

Zeolit concentratie per capsula este de 510 mg, zeolit micronizat pur. Cel mai concentrat de pe PIATA din Romania, folosit la Cernobâl si Fukushima pentru eliminarea metalelor grele si a toxinelor.

Zeolit sau „piatra care fierbe”, este un mineral, la fel ca şi sarea de bucătărie, format din aluminosilicaţi naturali hidrataţi de calciu, sodiu, potasiu, magneziu. Este folosit pentru eliminarea metalelor grele din organism şi a toxinelor in general, reducerea bolilor intestinale, bolilor metabolice, infecţii virale sau bacteriene şi cancer.

Zeoliţii sunt un grup de minerale cu structură cubică în formă de fagure, fiind minerale rare încărcate negativ, proptietate unică în regnul mineral.

Zeolitul are o structură microporoasă compusă din nanotuburi cu capacitatea de a absorbi şi neutraliza radicalii liberi, favorizează eliminarea toxinelor din organism, îmbunătăţeşte starea energetic la nivel celular ( în urma transferului de electroni zeolit – radicali liberi ) şi normalizează sarcina electrostatică a membrane celulare.

Efectul structurii şi încărcării magnetice este că zeolitul atrage metalele grele şi toxinele şi le capturează pur şi simplu. Toxinele intră şi nu mai pot ieşi. Apoi zeolitul le poartă în siguranţă şi inofensiv în afara corpului prin tranzitul intestinal.

Mineralul are acţiune regulatoare a nivelului Ph-ului sangvin, are acţiune pozitivă asupra dezvoltării şi activării limfocitelor şi stimulează sistemul imunitar al organismului. Zeolitul nu are efecte toxice sau reacţii adverse. Este un detoxifiant, antiviral, antioxidant şi imunomodulator foarte eficient. Mineralul zeolit reduce stresul oxidativ. Radicalii liberi, care sunt în cea mai mare masură responsabili pentru stresul oxidativ şi cauza a peste 200 de maladii, se formează în cantităţi mai mari din cauza influenţei mediului (poluarea aerului, metale grele, pesticide), radiaţiilor ultraviolete, alimentaţiei cu un conţinut ridicat de grăsimi, tutunului şi alcoolului, sau din cauza unei activităţi fizice deficitare.

Zeolitul este un antioxidant unic. Antioxidanţii tradiţionali absorb radicalii liberi faţă de zeolit care prinde în capcană radicalii liberi în structura sa şi îi dezactivează, apoi eliminându-i pe cale naturală. Asadar este un complementar antioxidanţilor adiţionali. Zeolitul prinde în capcană şi anulează nitrozaminele în tractul digestiv. Nitrozaminele sunt agenţii cauzatori de cancer găsiţi în cărnurile procesate.

Zeolitul natural este singura substanţă existentă încărcată cu particule negative din natura care interacţionează în mod direct cu celulele afectate şi absoarbe şi neutralizează radicalii liberi şi toxinele.

Zeoliţii sunt încărcaţi negativ permiţând schimbul cu particule încărcate pozitiv din elementele înconjurătoare, fără să-şi piardă structura. Asadar cristalele de zeolit actionează ca nişte mini-bureţi absorbând radicalii liberi, particulele cancerigene şi virale, amoniacul ( ce generează ureea, cea care dă atâta bătaie de cap persoanelor cu afecţiuni renale şi mai ales celor ce suferă de gută). În cazul persoanelor sănătoase, este recomandat în scopul protejării sănătăţii: eliminarea toxinelor, îndepărtarea stresului oxidativ, scăderea gradului de îmbătrânire a celulelor şi ţesuturilor.

Cazuri catastrofale in care s-a utilizat zeolit

Cazul cel mai recent în care zeolitul şi-a arătat utilitatea este cel al catastrofei nucleare de la Fukushima, în Japonia, unde tone de zeolit industrial au fost aruncate peste reactoarele distruse, pentru absorbţia radiaţiilor emise de rămăşiţele acestora. Cel mai cunoscut caz este însă cel al ruşilor, care la Cernobâl au scos din rezervele de zeolit şi l-au administrat populaţiei pentru a ţine sub control efectele exploziei de la centrala atomica. Acestea sunt cazurile cele mai cunoscute şi dramatice, însă zeolitul ne poate ajuta în îmbunătăţirea calităţii traiului şi tratării cu deosebit succes a multor afecţiuni altfel incurabile.

Pentru comenzi si detalii trimiteti mail la [email protected], biosinergie.ro sau sunati la 0767 517 900

Share this post


  preloader